Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

2010. március 29., hétfő

Blanka világot látott............


Miután S.O.S. fel kellett tölteni az éléskamrát Blanka számára tejcsivel és mivel Kinga, akinek nem győzünk hálásak lenni hívott, hogy van számunkra lefagyasztva, úgy döntöttünk, hogy megpróbálkozunk életünk első csecsemős autózásával. (leszámítva a kórházi hazajövetelt)
Villámlátogatást tettünk a mostanra már járógipszes Nagyinál és Kinga pedig odahozta Nekünk a tejet és Áront is aki mondhatjuk, hogy Blanka Tejtestvére. :-)
Áron fantasztikus baba. Kiegyensúlyozott, ügyesen és gyorsan szopizik, majd békésen nézelődik, mosolyog. Remélem Blanka is ilyen lesz idővel.......méretben azért nem feltétlen kell Áront utánoznia. :-)))
Nemsokkal ezután telefonált az Újpesti Nagyi és Nagypapa, hogy meglepetésként el bicigliztek hozzánk és hoztak elemózsiát. Sajnos elkerültük egymást.
Blanka is szopizott egyet (ami Nálunk még mindig vagy 1 - 1,5 óra) a Nagyi és a Dédi figyelő tekintete mellett. Megállapították, hogy igenis ügyes ez a gyermek, csak még pici és legyek türelemmel, fog ez változni ha majd eléri a 3,5 kg.-ot. (úgy legyen...)
Egyébként egyre többet eszik én meg próbálom tejtermeléssel utolérni az igényét....nem mindig sikerül. Ilyenkor vetjük be Kinga tejét.
Ja és mintha ügyesebbek lenénk büfi terén is. Infacol-ról váltottunk Espumisan-ra (Köszönet Andinak a tippért) lehet, hogy ez segített.
Ma este Sanyi áthozza hozzánk a "járógipszes" Nagyit. Rám fér a segítség, még ha így olyan sokat nem is tud tenni-venni Nálunk. Már annak is örülök, hogy 2 napig nem leszek egyedül napközben.

3 megjegyzés:

j.bea írta...

Jajajaj, nem látom a fotót! :(

Névtelen írta...

De jó, nagyon örülök, hogy nektek is bevált! :-)
Andi

SKY írta...

Jó, hogy nem vagy egyedül... és végülis ez a kis baleset is jókor jött, ha ez bármikor jöhet jókor persze...
A húsvéti lakáscsere még mindig áll ;)
Olyan édes ez a gyerek!!! Remélem egyszer majd ébren is látom az kis arcát :):)
Puszi és nagyon ügyesek vagytok!!!