Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

2010. március 24., szerda

Kettesben itthon...


Hétfőtől egyedül vagyunk itthon Blankával. Pedig a terv az volt, hogy ha Sanyi 2 hét elteltével visszamegy dolgozni, akkor anyu jön segíteni,.....de ember tervez Isten végez. A nagymami lábára fekvőgipsz került egy hete....leesett a lépcsőn. Nem tört el a lába, csak meghúzódott. Ezért csak telefonos segítségem van...és nagyon reméljük, hogy hamar felépül, mert később is jól fog jönni a segítség.
Már vagy 4 napja sikeresen hajtjuk végre a levegőztetésből babakocsizásra váltott projektet. Az öltözködés azért még mindig utálatos....visítós, de amikor felemelem a mózest és elindulunk a lépcsőn lefelé akkor szépen elcsöndesülünk....:-)) Persze lehet, hogy azért csitul el, mert mindig mondogatom, hogy így akar bemutatkozni a társasház többi lakójának...? :-)

Aztán a levegőn többnyire jókat alszik, mint minden jóravaló kisbaba, bár ez alól a tegnapi nap kivétel volt, mert végig nézelődte a sétát, aztán otthon sem akaródzott elaludni. Majd természetesen fürdésidőben szendergett el. Nem volt szívünk felébreszteni, így a pancsi elmaradt. Sajnos kicsit hasfájós, mert egy ideje álmában nyögdécsel keservesen mocorog. Nagyon rossz érzés, hogy nem tudunk segíteni rajta. Sanyival már mindent kipróbáltunk, hogy evés után legyen büfi, de valahogy ez továbbra is az úúútálatos dolgok közé tartozik. Se hasra téve, se Apa hasán, se félig döntve, stb...nem akaródzik büffenteni. :-( Remélem ez legkésőbb a bűvös 3. hónap leteltével elmúlik.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Az espumisan csepp sokat segít a büfiztetésnél és adható már ilyen pici babának is. Nekünk nagyon jól bevált! Esetleg egy próbát megérhet, ha gondoljátok.

Andi