Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

2010. április 8., csütörtök

Egyszer hopp....másszor.......

Hát lehet ilyen is egy nap??? :-))))
Az éjszakák ugyan még mindig küzdelmesek. Blanka kétszer eszik, annak is megadja a módját, nem sieti ám el......amúgy urasan lassan úgy 1,5 órát egy-egy alkalommal. Aztán kis hascsikarás és talán utána bealszik. Álmában még mindig nyüszög, felsír, erőlködik, de a nappalok.....pontosabban két napja, egészen szépen alakulnak. Persze lehet, hogy ez a gyönyörű időjárásnak is köszönhető, mert amikor esett és fújt a szél, egész nap sírt.....Sanyival estére már ott tartottunk, hogy világgá megyünk.(jövő hétre végig esőt mondanak......ajjajj)
Tegnap is és ma is Én fél hétkor keltem, és reménykedtem, hogy Blanka ezúttal betartja a menetrendet és 8-ig van egy kis időm. És igen, így történt. Csomó dolgot sikerült elintéznem, pl. mosást elindítani, előkészülni az etetésre, mosogatógépet kipakolni és nem utolsósorban reggelizni. Majd szépen Blanka is elfogyasztotta a reggelijét és egy kiadós büfi után a pihenőszékékben nézelődött egy órácskát.


Csak időnként jelezte, hogy törődést igényel, vagy a cumiját. Aztán picit aludt a teraszon.....hála a szép időnek, és következett az ebéd. Nekem meg végre volt időm teregetni, fejni, kicsit rendet rakni. Délután pedig amikor Sanyi hazaér, akkor lemehetünk a levegőre baba-kocsizni és az esti nyűgősebb időszakot már ketten küzdjük meg. Jövőhéttől megoldódni látszik az a probléma, hogy egyedül nem tudom lecipelni a babakocsit az emeletről (15 kg.) és így csak délután tudtunk sétálni. Kapunk egy másik "harcedzett" babakocsit amit a lakásban és a teraszon fogunk használni. (Ezt a kocsit még Márkusz és Matyi unokaöcséim birtokolták anno.)
Zárásként még annyit, hogy Blanka elérte a 3,2 kg-ot. már vannak kicsi hurkák a combján. A hossza viszont nem változott, vagy csak minimálisan....de már ezek az eredmények is nagyon kecsegtetőek. :-))

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Az első időkben mindenféle időjárásra érzékenyek. Idővel nem fog ennyit sírni. Az esték másoknál is nyügösebbek. A hascsikarással kapcsolatban; lehet, hogy az a baj, hogy a félig emésztett tejre jön "nyers" tej.Ha azt mondod, hogy másfél, 2 órán át eszik, ennyi idő alatt az első adag tejet már elkezdi emészteni és erre folyamatosan jön neki a friss tej. Ez is lehet az oka. Valahogy ezen az időtartamon kellene változtatni, de tudom, hogy nem könnyű és nem is rajtad múlik, nekem sincs rá ötletem egyébként, csak szerintem ez is egy elképzelhető oka a hasfájásnak.
Andi

krz írta...

Szia!
Szopi dologhoz egy tipp: próbáld megnézni, hogy jól van-e a cici vagy a cumi a szájában. Lehet, hogy nem a nyelve fölé hanem alá keveredik és így nem tud szopizni rendesen.

Napirend ügyben kitartás, nekünk 6 hetesen volt valami kezdetleges és ma 4 hónapos a Porontyom, talán most kezd stabilizálódni. Ne izgulj, lényeg, hogy csak a babára figyelj.
Néhány tipp még a sok tejcsihez: Csirkemell sonka reggelire, napi 1 tábla csoki, krumplistészta, sok hús, Karalamz vagy citromos Gösser 2-3 naponta este, és 2,5-3 liter tea, víz...stb. (1,5 liter vízbe 4 filter Laktoherb csodát tesz).
És szuper anyuka vagy, hidd el!!!!

Emese