Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

2010. április 12., hétfő

Másszor kopp.........

Tegnap óta Blanka nagyon nyűgös. Szerintem az időjárás lehet az oka. A szokásos rövid pihenőszékes nézelődései is nyüszögéssel, sírással telnek. Társul mellé még a hasfájás is, így egész nehezen kezelhető a helyzet. Sőt szegénykém maga sem tudja legtöbbször eldönteni,.....hát még én, hogy éhes vagy a hasa fáj. Mikor már én úgy vélem nem lehet éhes, akkor masszírozom, tornázunk, ringatom, de van, hogy újból cicire kell, hogy rakjam, mert csak akkor nyugszik meg. Az elmúlt napokban kezdtük a Grape Water nevü szert adni, amiről csodákat zengenek. Most akkor vagy a szer nem válik be nekünk, vagy egyszerűen tényleg az időjárás tehet róla. Majd talán elválik, ha jobb idő lesz. Egy biztos a kakilás továbbra is komoly erőlködéssel, sokadik peluscserére sikerül. A doktornő azt tanácsolta, hogy krémes hőmérőt dugjunk fel a popsijába, hogy az ingert kiváltsuk. De figyelmeztetett, hogy ehhez hozzá is szokhat.......egyébként előbb-utóbb kinövi. (remélem előbb)
Ma teljes mértékben letehetetlen volt. Néha pár perc csönd reménykeltett bennem és elindultam teregetni, de még a gép ajtaját sem tudtam kinyitni, mert már rázendített. Ilyenkor alig várom, hogy Sanyi hazajöjjön, hogy egy kicsit átadjam ringatni és valamivel haladjak, vagy egyszerűen csak enni tudjak.
De, hogy ne csak a nehézségekről írjak, el kell mondjam, hogy a szombati Budakeszis kiruccanásunk egészen jól sikeredett. Már aznap is változékony idő volt, ezért talán a levegőváltozásnak tudom be azt, hogy Blanka a fent említettekkel ellentétben felkelthetetlennek bizonyult. Még az sem zavarta, hogy egész sokan nyüzsögtek körülötte, ami egyébként nem megszokott Nálunk, mivel sajna mindenki távol lakik, így csak ritkán lát, hall kettőnkön kívül mást.
Ebéd utánra összehoztunk egy családi babatalit, ami nagy szó, mert a gyerkőcök nagy része más-más étkezési és alvási napirenddel rendelkezik.
Nagyon jó volt egyben látni a csipet-csapatot.

Áron elbűvölő volt, ahogy már kacarászik, sikongat és mosolyog a mamájára. Gyönyörű nagy baba, ahogy az a képen is látszik (megjegyzem Blankán 3 rugi volt a rossz idő miatt, ezért kicsit méretesebbnek látszik...)

Hanna szokás szerint a gondoskodó anyuka szerepet töltötte be......ettől teljesen el tudok olvadni.

Annyira gyengéd, figyelmes a kisebbekkel. A képen is Áront dajkálta, csitítgatta és a cumiját adta a szájába......más kérdés, hogy Áronnak amúgy nem kellett, de nem mondhatott nemet....:-))
Mimi pedig a kis huncut mosolyával vesz le mindenkit a lábáról. Ö is megcsodálta az új családtagot.......kicsit kevésbé gyengéd módon....de Blankát láthatóan egyáltalán nem zavarta a gyereksereg. Akkor épp ágyút lehetett sütögetni a füle mellett, vagy egyszerűen csak érezte, hogy gyerekek között van....
Már várom, hogy milyenek lesznek a szülinapok, ünnepek amikor már Áron és Blanka is kicsit nagyobb és összegyűlik a família apraja-nagyja(15-17 fő). :-)

1 megjegyzés:

Kinga írta...

Ma nálunk is megkergültek a gyerekek, Mikolt vinnyogott, Hanna nem hallott és rám se hederített, bármit kértem tőle... Áron pedig kézben volt... sőt, ma először (Kornél tiltása ellenére, mert nem volt más választásom) a hátamra kötöttem...
Így sikerült palacsintát sütnöm, miközben reménykedtem, hogy a kiborított tálnyi gyöngyön és az általam leejtett töltött paprikán kívül más nem történik. És nagyon várom haza Danit...

Úgyhogy biztosan az eső... :):)
Olyan jó volt látni Benneteket.