Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

2010. május 24., hétfő

Blanka ismét buliban volt....

A déli szopi után "flancosan" kiöltöztünk és elindultunk Hanna névnapját megünnepelni.

Milyen jó, hogy Kingának három porontya van, így majdnem minden hónapra jut egy nevezetes dátum, aminek kapcsán nagycsaládos megemlékezést lehet csinálni. Persze az érdem főleg a Nagyiké, mert Ők sürögnek-forognak, hidegtálakat és tortákat készítenek.
A mostani buli is jól sikerült, az idő is kegyes volt hozzánk, csak Blanka és Én maradtunk ismét kicsit háttérben a szopizás és egy kis nyüszi miatt.
Sajna le is maradtunk az ajándékozási ceremóniáról, mivel ez idő alatt Blanka épp a nappali nyugis szegletébe vonulva, lelkesen fogyasztotta a vacsiját . Éreztem, hogy kell Neki egy kis nyugalom. Hiába.......szokatlan Neki a nagy nyüzsgés.....nem úgy mint első igazi barátjának Áronnak, aki "két testvéres" létbe született annak minden velejárójával....így a maga kiegyensúlyozott modorával máris szárnyai alá vette a legkisebbet. :-))


Blankának a hétköznapokon csak Mi (Sanyi és Én) jutunk, na meg elvétve néhány szomszéd, ha összefutunk valakivel a lépcsőházban. Ezért is örülök ezeknek az alkalmaknak. Persze szegénykém egyenlőre rettenetesen elfárad a nap végére....és még másnap is kicsit ki van billenve..........pedig mindenki igyekszik tekintettel lenni Blanka érzékenységére. Még Mikolt is, aki amúgy kicsit hangosabban mutatja ki a szeretetét mint Hanna, ezúttal édesen, csöndben nézegette, halkan kérdezgetett ezt-azt és utánunk hozta a cumit, amit elhagytunk a kertben. :-))

3 megjegyzés:

Barifelhő írta...

Nagyon csinos volt a Kisasszony! :-)
Jók is ezek a nagy családi összejövetelek, ahol kicsik és nagyok együtt mulatnak.
Nagyon jó a közös képük Áronnal! :-)

Barifelhő írta...

Elfelejtettem megkérdezni, hogy kilinkelhetlek magunkhoz?

SKY írta...

This is the beginning of a beautiful friendship :):)

Nagyon édesek együtt!!! Milyen jó lesz majd látni őket együtt rohangálni!!! :):)

Puszi