Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

2010. május 30., vasárnap

A negyedik hónap küszöbén.....

Eltelt egy hét.....és mire le merészeltem volna írni:
- hogy már csak egyszer ébred éjszaka, addigra ismét két ébredésnél tartunk,
- hogy már csak 4 óránként eszik, addigra ismét 3 óránkénti sőt sokszor teljesen kiszámíthatatlan időközönként kér táplálékot,
- hogy már forgatja és emelgeti a fejét hason, addigra ez a "jelenség" teljesen a ködbe veszett, nem hajlandó semmit sem csinálni hason, hiába biztatjuk, segítgetjük, csak sír és vergődik mint a "partra vetett hal"
Most akkor mi a helyzet????..........egyet előre kettőt hátra????
A hét elején kapott a kisasszony egy új, pontosabban használt de gyönyörűséges állapotban lévő "birkózó" szőnyeget.

Lassan megy a barátkozás, pedig arra számítottam, hogy ha végre kikerül a pihenőszék egyhangú ücsörgős fogságából és hirtelen kitárul a tér körülötte, akkor majd veszettül elkezd forgolódni stb. E helyett, nézelődik, háton fekve pofozgatja a fölé lógatott dolgokat, majd rövid idő elteltével jelzi, hogy akkor most szeretne kézben nézelődős programot.
Hát ennyit az Én elképzeléseimről.
Pedig a szőnyeg tényleg csuda szép és csuda nagy (140 cm az átmérője). Sokkal nagyobb mint a többi átlagos játszószőnyeg. Teljesen beteríti a nappali közepén lévő egyetlen nagyobb szabad helyet, még a kanapé is megközelíthetetlen lett tőle. Gondoltuk mikor megvettük, hogy mindent az "egyetlenért" és majd húúúúú de mekkorákat fog hemperegni rajta......és közben hálásan rebesgeti a szempilláit..........na jóóóóó erre azért még van ideje...... :-)))

Nincsenek megjegyzések: