Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

2010. május 5., szerda

Néhány dolog kimaradt az előző bejegyzésből....

Kinga blogját olvasva jutott eszembe, hogy elfelejtettem beleírni néhány dolgot a hétvégi családi bulival kapcsolatban.
Ahogyan Kinga írja Blanka előadta szokásos vigasztalhatatlan sírását. A családtagoknak ez valószínűleg már egy elfelejtett momentumnak számít (Hanna sírt így piciként) mert mindenki próbált tenni valamit, de végül Kinga "tigris a fán" ringatása vált be valamennyire.......nagyon köszönjük Neki....leginkább Blanka aki végre szakértő kezekben nyugodhatott egy kicsit....:-))

A dédi közben hajtogatta, hogy " orvoshoz kell vinni a sírós babát, mert a sírásnak mindig oka van", de mi nemrég voltunk és holnap is megyünk oltásra (remélem utána nem lesznek álmatlan éjszakák és nappalok).....és egyébként nem tűnik betegnek egyáltalán.
A pelus szerelem is a kerti party-n kezdődött, mikor Jutka-nenne ötletére kitámasztottuk Blanka szájában a cumit, ami folyton kiesett és ettől egyfolytában felébredt. Eddig ilyenkor valamelyikünk őrt állt, hogy visszadugja még mielőtt sírásra görbül a szájacskája és teljesen fel nem ébred......
Sanyi műszaki ember lévén, már egy ideje gondolkodott a probléma megoldásán - valami rugós módszeren törte a fejét - de nem talált elfogadható módot, aztán egyszer megjegyezte, amikor már sokadszor helyezte vissza a cumit....., hogy " akkor Ő most oda celluxozza a gyerek szájához"......
Ciki, de ez az egyszerű pelussal kitámasztásos módszer egyikünknek sem jutott eszébe.......valószínűleg kezdő szülőkként feszülten túlbuzogtuk a témát.

Nincsenek megjegyzések: