Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

2010. május 4., kedd

A teraszon.....


Mennyire jó dolog, ha az ember fiának van egy terasza.......ezt azóta értékelem igazán, amióta Újpestről 1,5 szobás panelből ide kiköltöztünk. Ugyan gyalogosan semmit sem lehet fellelni egy gyógyszertáron és egy igen drága kisbolton kívül a lakóparkban és ebből adódóan az élet itt csak autóval működik és ugyan a harmadikon lakunk lift nélkül, ami most, hogy baba van igencsak megnehezíti a dolgokat, mégis szeretünk itt lakni. (csak a rokonok ne lennének olyan távol...)
Békés, vidéki környezet, szemben velünk egy hatalmas rét, ahova nemrég birkákat hajtottak ki, a lakást kedvünkre alakítottuk a kezdetektől aminek nagyon kedvelem a hangulatát és színeit. (bár még egy szoba nem ártott volna...de akkor még nem is sejtettük, hogy lehet-lesz babánk)
Végül, de nem utolsó sorban van egy kis teraszunk, ahol lehet grillezni, Blankát ki tudom tenni aludni és később játszhat, pancsolhat is itt.


Szépen gyarapszik. Már elértük a 4 kilót!!! Láthatóan lassacskán kinövi a mózest és megpróbálkozhatunk a kiságyban alvással. Persze, ha nem fogja szeretni, akkor továbbra is kettőnk között alhat a franciaágyban........és egyáltalán nem félek attól, amivel riogatnak egyesek, hogy majd még 7 évesen is ott akar aludni.....és akkor mi van.....majd veszünk egy szélesebbet... :-)))
Azért úgy tervezzük, hogy este fürdés után a kiságyban fogjuk majd altatni aztán az éjszaka többi részét majd meglátjuk....
A csörgő-fejű kutyus helyett úgy tűnik, hogy a pelus jön be mint "kedvenc". Néhány napja, ha odateszek az arcához egyet akkor a kis kezével közelebb húzza (vagy csak képzelődöm??...) és egész gyorsan megnyugszik és elalszik.

Kedden volt két hónapos. Egyre többet nézelődik. Korábban gyűlölte a büfizős pózt, mostanra ez lett a kedvence.......talán mert így tud leginkább nézelődni.

Rengeteg időt töltünk így, a vállamon sétálgatva és felfedezve a lakás rejtelmeit......ami egyben azt is jelenti, hogy most már nem a maratoni szopik, hanem az egyre növekvő kíváncsiság miatt nincs igazán időm egyebet tenni......de hát van ennél szebb tennivalója az embernek????!!!!.........

2 megjegyzés:

SKY írta...

Ez az utolsó kép!!!!! Gyönyörűűűű :):)

Erika írta...

Szia Manó!

Apu most küldte meg a blog címet. Jó látni, hogy megvagytok és remélem majd hamarosan aludni is lesz időtök. Kitartást nektek és sok sok
puszi.

Erika