Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

2010. június 7., hétfő

Hason....

Úgy tűnik Sanyi módszere bevált......ugyanis pár napja arra lettünk figyelmesek, hogy Blankát ha letesszük a hátára, akkor kis idő elteltével felemeli a lábacskáit és dülöngél balra, addig míg teljesen el nem fordul......
Ebből Sanyi arra következtettet, hogy a végső cél valószínűleg a hasra fordulás lenne (bár szerintem a végső cél ennyi idősen az oldalra fordulás.....amit Blanka teljesített is) noooo, de Sanyi ezt másként gondolta, ezért a popsijánál lökött még egy kicsit a kisasszonyon, majd a kezét is eligazgatta, és egyszer csak Blanka hason találta magát... :-))

Nagyon megtetszett Neki ez a dolog, mert azóta követeli a popsilökdöső átfordulást....a végén meg nagyon tud örülni, hogy hasra került és még erőlködni is hajlandó, hogy emelgesse a fejét és feltolja magát.
Pedig még 3 nappal ezelőtt, ha felvettük és hasra letettük, olyan hiszti következett, hogy inkább nem is forszíroztuk az ügyet.
A hétvégén bemutattuk a produkciót a Dédinek is, aki nagyon büszke volt és mondta, hogy ez a baba sokkal okosabb mint Mi és nagyon jól tudja mit mikor és hogyan "akar".
Talán a levegőváltozásnak vagy a homeos bogyónak köszönhető(amit azért adok néha, mert úgy tűnik elkezdődött a fogzás...ill. a foggyökök kialakulása, mert mindent rág, dörzsöli az ínyét és az alsó íny meg is duzzadt), hogy Blanka aznap egészen békésen elvolt Jutka kezében, pedig korábban ez sem volt épp jellemző rá.
:-))

Nincsenek megjegyzések: