Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

2010. június 20., vasárnap

Kiruccantunk......

Gödön bepattant mellénk az autóba Böbe és meg sem álltunk Bánkig, ahol egy varázslatos kis tó van és ami szerintem nem eléggé ismert az itthoni turisták körében. Pedig tényleg gyönyörű. Néhány evvel ezelőtt (úgy 18 éve...te jó ég, hogy megy az idő) egy nagyon jó kis kemping is üzemelt itt. 17 évesen egy felejthetetlen nyaralását töltöttem ott az akkori szerelmemmel.(csoda, hogy anyukám elengedett... :-)) )
Szóval megmutattuk Böbének is ezt a helyet és Ő is el volt bűvölve...

Ott ebédeltünk egy kis fogadóban és sétáltunk egyet. (csak ajánlani tudom mindenkinek mert olcsó és finom)
Majd hazafelé megálltunk egy fagyira az általam oly szeretett Vácon.

Van egy cukrászda a főtéren ahol isteni jó fagyi kelyhek vannak és mivel Blanka elszenderedett a babakocsiban megejtettünk még egy kis sétát. Aztán Blanka elfogyasztotta az uzsonnáját Böbénél. A lányok még tudtak pletyizni egy kicsit amíg Sanyesz a másik szobában elszenderedett. Végül Blanka jelezte fél nyolc felé, hogy itt az idő indulni mert várja a kádja..... :-))))
Egyébként Böbe megállapította, hogy kezdi felfedezni rajtam a kismamák jellegzetes ismertetőjegyeit: feledékenység, szétszórtság, túúúúl aggódás ami túlöltöztetésben nyilvánul meg.......:-)))
Ezt a megfigyelését látszik alátámasztani, hogy mikor hazaértünk és kezdtük az esti fürdetés, altatás ceremóniát, sehol sem találtuk Blanka cumiját a cumilánccal együtt, pedig tűvé tettünk mindent. Márpedig anélkül nincs alvás......
Végül az előszobában, a kulcsoknak helyet adó kis kosárban leltünk rá........valószínűleg hazajövetelkor egy mozdulattal bedobtam oda az ajtókulccsal együtt.

(Blanka és Emma baba)

Nincsenek megjegyzések: