Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

2010. június 26., szombat

A kis hableány

Miután Blankát itthon "bedobtuk a mély vízbe" vagyis a nagy kádba, - persze felnőtt kíséretben, pontosabban felnőtt kezekben - és miután egészen jól vette az akadályt, vettük a bátorságot és elmentünk babaúszásra Vácra egy családias kis uszodába. A medence rendben is van. Az oktató is szimpi. Az ár rendkívül baráti a többi uszodához képest. Nekem mégis akadt egy kis problémám.........mégpedig, hogy meglehetősen kicsi az öltöző a babáknak (mindössze 2 pelenkázó van 10-15 babára) és nincsen átmeneti ücsörgős, váró jellegű helyiség, ahol nem 30-35 fok van, mint bent a medencénél vagy az öltözőben ahol egyébként ez rendjén is van. Viszont 30-35 fokból kilépni a szabad levegőre nyáron még elmegy, de télen???? Az átmeneti váró azért lenne fontos, hogy kicsit visszahűljön mindenki az izzasztó edzés és a megizzasztóbb öltözködés után, vagy ha megéhezne a baby és adj Uram, de azonnal különben......(mert Nálunk ez így megy).......mint aki egy hete nem evett és menten éhen hal.....szóval, hogy nyugodt körülmények között lehessen megetetni a kicsiket.
(lehet, hogy túlzott elvárásaim vannak...........talán inkább a drágább helyre kellene ellátogatnunk......persze nem mindig nő a szolgáltatás színvonala az árral együtt)
Ettől eltekintve Blanka nagyon édes volt. Csak néha sírdogált egy kicsit. Imádni való volt, ahogy figyelte az oktatót és a többi babát. Még van mit csiszolni a tudásán, de egy két alkalom és tutira beéri a többi "haladó" kis-manót.
Íme egy kis ízelítő: (sajnos a felvétel nem elég éles....még tanulnom kell a fortélyokat és a program nem engedi nagyobb felbontásban feltölteni a videót ezért darabos a kép)

1 megjegyzés:

SKY írta...

Volt kitől örökölnie az úszás készséget... khm.. vannak emlékeim TF környékéről :):)
Egyszómintszáz...
Ügyes, mint a mamája :)

Egyébként pedig tény, hogy ahova mi járunk (vagy jártunk? :)) ott van nagy öltöző, szoptató szoba, szauna, külön zuhany, meg apukáknak is öltöző és átmeneti helység is... Viszont drága :):)