Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

2010. július 22., csütörtök

Egy megkésett bejegyzés.........


Pedig igencsak jelentőségteljes dologról van szó. Sándorunk 40. születésnapjáról.
Fotók híján, pontosabban valahogy ezidáig nem sikerült a számítógépbe varázsolni őket, elmaradt a megemlékezés ebben a blogban, ezen neves alkalomról.
Sajnos kevés kép készült, mivel Én többnyire Blankát szoptattam, vagy altattam csak egy alkalommal sikerült kicsit hosszabb időt az ünneplőkkel töltenem, amikor Blanka szopi közben az ölemben elaludt...és mivel a mai napig nagy dolog ha napközben végre elalszik....így egy darabig ültem vele....majd Anyukám megszánt és átcsempésztük az Ő ölébe a szundikáló leányzót, mondván 20-30 perc múlva úgyis ébred. Természetesen most aludt vagy 1,5 órán keresztül..........Anyunak már mindene zsibbadt, de kitartott..... :-))
A szülinap jól sikeredett. Anyuéknál ünnepeltünk a kertben. Lufikkal, sütögetéssel, a szokásos gyereksereggel és tortával amin 40 szál gyertya égett..Blanka egy üdvözlőkártyán a kis lábacskájának vízfestékes lenyomatával tette emlékezetessé Apukájának a nagy napot.
Hihetetlen, hogy már 40. Számomra néha még 30-nak sem tűnik.....
Egy igazán érett embert ismertem meg benne még 8 évvel ezelőtt, akire bármikor lehet számítani, aki felelősségteljes, céltudatos, rendkívül kitartó, ( a hiányosságairól talán majd más alkalommal.. :-))) ).....de mégis sokszor egy nagy gyerek. :-))
Ezt támasztja alá a szülinapjára kért ajándék is. Egy egykerekű bicikli. :-)))
Indok: Majd Blanka után ezzel fog tekerni.......ha hahaha.....azt azért majd megnézem.

1 megjegyzés:

SKY írta...

Édes ez a két kicsi együtt. Áron úgy tekeredik, hogy lássa Blankát :):)

Sándorunk Isten éltessen sokáig!!!!!!!