Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

2010. augusztus 22., vasárnap

És még mindíg a keresztelő bűvkörében....

Sajnos elmaradt a csoportkép a templom előtt. Ezért a család kitalálta, hogy egy héttel a keresztelő után próbáljunk összehozni néhány fotót, annyi családtaggal amennyit össze tudunk trombitálni. Sajnos sokan lemaradtak a csoportképről. Megkértük Péter Tiszteletest és a párját, hogy álljanak mellénk, és Ők nagy örömmel fogadták kérésünket.

A gyülekezetben többen is odajöttek gyönyörködni Blankában. Egyikük Péternek szegezve mondandóját, megjegyezte, hogy Blanka akár menyasszony is lehetne ebben a ruhában és a Tiszteletes kisfia, Balázs (3 éves) pedig lehetne a vőlegény..... :-)))
(na persze.....aztán már jöhetnek is az unokák.... :-))), hogy egyesek mennyire értenek ahhoz, hogy siettessék az amúgy is rohanó időt.....)
Végül lefotóztuk Blankát a "little princess" keresztelő ruhácskájában, mert hogy ezt is elfelejtettük a múlt héten. :-) (a kalap egyenlőre pár számmal nagyobb, és a ruhácska is be lett szűkítve.....így hát reményeim szerint a kis ruha még nem landol az "emlék" ládában.......talán karácsonykor, vagy szülinapon még egyszer hódíthat benne Blanka)

Nincsenek megjegyzések: