Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

2011. február 1., kedd

Újabb két fogacska.......

.........szinte észrevétlen bújtak ki. Felül, a két metsző mellett jobbról - balról. Így már Blanka összesen hat foggal dicsekedhet.
Használja is őket rendszeresen. A rágáson kívül, csikorgatja meg összekocogtatja. Mi meg frászt kapunk, hogy nehogy idő előtt tönkremenjenek.
Hétvégén tartottuk Csilla nagyi szülinapját. A család egyik fele, akik a világ másik részére menekültek a tél elől :-))) (és milyen jól tették) (az idei tél hosszú és dermesztő) csak telefonon volt jelen. A másik részével Blanka egyre nyitottabb. Eddig valami megmagyarázhatatlan oknál fogva, ha Jutka közelített hozzá menekülőre fogta a dolgot. Mostanra már összehaverkodtak. Blankánál a teljes elfogadást az jelenti, ha valakinek odanyújtja a mancsában lévő falatot (kenyérhéj, kölesgolyó,stb.) Na azért oda nem adja senkinek. Csak mutogatja mit szerzett. Ha valaki félreértené és el szeretné venni, azonnal visszarántja a kis kezét és bekapja ami benne van.
Lassan megpróbálkozunk bevezetni a tejtermékeket. Eddig semmilyen étellel nem volt probléma. Remélem továbbra sem lesz.
Közeledik az első évforduló. Töröm a fejem, hogy milyen "bababarát" (ahogy a Keresztmamája nevezi) tortát kellene készíteni. Ha a tejtermékekkel nem lesz gond, akkor talán valami joghurtosat babapiskótával.
(fotókkal mostanában hadilábon állunk.....de majd pótoljuk)

1 megjegyzés:

SKY írta...

ha nem felejtem el, megírom a receptet :) amit Áron kivételével... aki csokis habos sajttortát kapott ugye... a lányoknak mind készítettem :) Gyors, könnyű, finom és még bababarát is :):)
Ölelés, és jó, hogy végre írtál!!!