Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

2011. március 19., szombat

CsaládegyesítésSikerült a tervem és múlt hétvégén Blanka unokatestvére Jázmin meglátogatott minket az Újpesti Nagyi és Nagypapa kíséretében. Blanka egy rövid ideig nagy szemekkel nézte a rég nem látott ismerőst, aztán a szokásos hangos kurjantással üdvözölte. Nagyon megörült az unokatesónak. Egyfolytában a közelében szertetett volna lenni és ez Jázminnak is tetszett. Aranyosan eljátszottak.

Ebéd után elsétáltunk a Vadasparkba. Jázmin nagy élvezettel tolta a babakocsit.

Ha nehéz terepre értünk akkor valamelyik felnőtt átvette a kocsitolást, de Jázmin akkor is a közelben maradt és séta közben fogta Blanka kezét. Blanka is egyfolytában Jázmint leste, hogy mikor merre van. Miután a Vadaspark belépő árát igen borsosnak ítéltük és igazából még korai is lett volna nekünk az állatkerti látogatás, így csak a Nagypapáék mentek be a nagyobbik unokával. De Ők is csalódtak egy kicsit, miután minden csupa sár volt és az állatok többsége még nem jött elő a téli odújából.
Blankát annyira felizgatta a látogatás, a séta, a Vadasparki forgatag, hogy egyáltalán nem volt hajlandó elaludni. Pedig már hulla fáradtan, vörös szemekkel kukucskált ki a kocsiból. Az is elképzelhető, hogy az új (alvásra még sosem használt) babakocsi kényelmetlen volt Neki. Végül győzött a kimerültség és a visszaúton az ajtóban elaludt. Úgyhogy átcsempésztük a másik megszokott és sokkal kényelmesebb kocsijába és jómagam folytattam az aznapi sétát, hogy Blanka aludhasson egy nagyot.
Aludt is kb. 2 óra hosszan.
(a másik babakocsit pedig Sanyinak muszáj lesz kicsit komfortosítania....ha azt szeretnénk, hogy Blanka elfogadja és kényelmes legyen és hogy, a régi jó kis babakocsit eladhassuk.......mert már sok mindenre nincs szükség belőle.....és a többlet bevételből meg lehet venni Blanka soron következő játékait..... remélem nem fogom megbánni...)

2 megjegyzés:

Kinga írta...

Még nem is olvastam végig, de már akartam írni, hogy juppii, új kocsi? :):) Nagyon csinos darab... :):)
Szerintem nyugodtan add el a gracot, nem fogod megbánni...
Aztán majd adunk egyet a parkból, amire meg már nekünk nincs szükségünk;)
puszi

SKY írta...

Ja és az jutott még eszembe, hogy a kis állatkert, ahol a háziállatok vannak, tudod, a Szilfa felé, az Hannának már ekkorka korában is nagyon tetszett, ingyen van, és közel vannak az állatok... puszi