Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

2011. április 15., péntek

Lemaradásban...
Teljes lemaradásban vagyok. Képekkel, bejegyzésekkel.....és a saját gondolataimmal is. Pedig történések lennének....amit érdemes lejegyezni....csak hát....küzdök....a számítógéppel....a fotó-masinával....a nem túl jó időbeosztásommal....és leginkább magammal...
Mindeközben Blanka rohamosan nő és fejlődik. :-))

Gyorsan nő. Majdnem 10 kiló és 78 cm. Már kicsi az összes 74-es ruhadarab. Sok szépséget rá sem tudtam adni, mert a játszótérre csak nem megyünk bennük csúszdázni, homokozni....
Máshova pedig (ez mostanság nagyon fájó pont számomra) nem igen tudunk kiruccanni. Pedig annyira jó volna mutogatni a világnak a Mi kis kék szemű manónkat.

Ismét kétszer alszik napközben. Valószínűleg a hideg, szeles időnek köszönhetően. Vagy mert épp egy növekedési szakaszra pihen rá.
Mikor látom rajta, hogy menne aludni (nem jelzi különösképp) elkezdjük besötétíteni a szobát, odakészítjük a cumit, innivalót.......közben reflexszerűen ásít egyet-kettőt....na ebből látom, hogy jól döntöttem.....majd mondom, hogy "akkor most a Blanka elmegy aludni" és elkezd integetni.....meg kell zabálni olyankor.
Összeköti az esti pápá-val....mikor Apától elbúcsúzunk....és hiába vagyunk csak kettesben a délelőtti alváskor....Ő mégis integet....hiszen aludni megyünk....és Neki ez is a rituálé része... :-))Nincsenek megjegyzések: