Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

2011. szeptember 9., péntek

Kezdődő szerelem...

Zalán, aki egy igazi jóképű kis "masszív" vasgyúró, pár méterre lakik tőlünk egy a miénkhez hasonló társasházban. A visszaköltözésünket követő napokban volt az első találkozás. Blanka motorral száguldozott a játszótér felé, ami felkeltette az akkor még a motorozással hadilábon álló Zalán kíváncsiságát.

Kicsit figyelgette Blankát, aztán Blanka engedte, hogy Zalán ráüljön a motorjára és megpróbálja utánozni az ellesett mozdulatokat.
Mára már igencsak összemelegedtek.
Szinte minden nap együtt motoroznak, sétálgatnak, ismerkednek a világ dolgaival.
Már messziről megismerik egymást.....és Zalán legtöbbször mosolyogva jön Blanka elé és kérésre, de akár kérés nélkül is puszival üdvözli. A kisasszony pedig engedi.....
Mint amolyan Úri hölgy, tartja az arcát.... :-))

A minap Blanka elesett a motorral és felrepedt a szája.(meglehetősen komolyan űzi ezt a sportot, az esések is azért vannak, mert Blanka vagánykodik, elengedi a kormányt, hasra fekve motorozik, vagy két kerékre rántja menet közben.......az első két foga is egy motoros balesetben tört le)
Később mikor találkoztunk Zalánnal, mutattuk Neki Blanka sérülését. Zalán, mint egy igazi úriember, kifejezte együttérzését egy simogatással és egy puszival a bibire. :-))
Este kérdeztem Blankát, hogy hova adott puszit Zalán? Kicsit elgondolkodott, majd odamutatott a puszi helyére.
Ebből még akármi is lehet.....

Este elmeséltük Apának az eseményeket és megmutattuk a fotókat. A szunnyadó "Apa oroszlán" felébredt Sanyiban a hallottak és látottak kapcsán.
Még szerencse, hogy Zalán már le van káderezve. De a többi udvarlónak már nem lesz ilyen könnyű dolga....... :-))

Nincsenek megjegyzések: