Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

2011. október 24., hétfő

A banda

Tagok:

- Zalán, alias "Zaa", aki a bandafőnök. Temperamentumos, tekintélyt parancsoló méretekkel. Noha nem Ő a rangidős, de a pozíciója elvitathatatlan.

- Marci, aki korábban Blanka szókincsében "Ma-nyi" volt, de mára már letisztult a dolog...... Szóval Marci a legidősebb. Ezzel együtt jár a kiegyensúlyozottság, bölcsesség, és a visszafogottság. Bár néha Neki is muszáj engednie a korának megfelelő érzelemkitöréseknek.... :-))
(egyébként Blanka mostanában Őt favorizálja leginkább.....úgy látom a szívében Zalán kicsit háttérbe szorult...) :-))

(Ő Marci.......szerintem abszolút érthetőek Blanka érzelmei.... :-))) )

- Máté, alias "Má-ti" aki a legifjabb kiscsikó. Igazi férfi palánta. Nem ismer nemet.....
Ha Ő egyszer puszit akar adni valakinek.....vagy ne adj isten megirigyelte valamelyik motorját, akkor nincs ellenvetés... :-))

No és itt vannak még a banda hölgy tagjai:

- Luca, alias "Cu-ca", aki Blanka legjobb barátnője, de egyben riválisa is. Olykor előfordul, hogy osztozniuk kell egyazon férfiú csókjain. De mivel kettejük közül Blanka az aki a visszahúzódóbb, így aztán leginkább Luca kapja a puszikat. Ez Blankát csak olyankor zavarja igazán, ha Marciról van szó...
Legutóbb Blanka felbátorodva igyekezett megfogni Marci kezét és még egy puszit is nyomni (ami egyébként Nála igen-igen ritka)......de Marcinak épp más, fontosabb dologra kellett összpontosítania, ezért eltolta Blankát, aki bánatos, kérdő szemekkel nézett rám....
Zalán viszont szívesen kárpótolná Blankát, de arra pedig Blanka nem vevő...
(Jahhhhh kérem, ilyen az élet. Akit Mi szeretünk az mást szeret, aki pedig Minket szeretne az nem kell....)
A banda további tagjai:

- Blanka, alias "Baaaa", "Baba", "Baaalta" ahogy egyszer sikerült kiejtenie. Nos Ő a biztos háttér. A csibészségeket szerencsére nem Ő találja ki, de a többi "tag" számíthat rá, hogy hűűűűűen követi Őket. Viszont ha nem lát nagy kockázatot abban, hogy kimaradjon egy-egy veszélyesebb akcióból, akkor szép csendben a háttérből figyel és vár. Abban mindannyian biztosak lehetnek, hogy amikor szükségük van rá, vagy valamijére, akkor Ő ott van és szívből adja.

- No és itt van még Dórka, alias "Dojka", aki bár a legidősebb lány a csapatban, mégis még csak most kezdi kibontakoztatni szárnyit. Talán mert egy igazán nyugodt, csendes valaki.......volt eddig.....mert amióta látja a többiek "pályafutását" Ő is rákapcsolt. :-))
Szóval Ők 6-an alkotják a bandát.....
Naponta min. kétszer van gyűlés a ház előtt, a játszón, vagy rossz idő esetén valamelyikük rezidenciáján. Olykor persze egyiknek-másiknak más dolga is akad, vagy átmenetileg gyengélkedik, mint ahogy az alábbi képeken is hárman-négyen tanácskoztak a hat helyett.

Nincsenek megjegyzések: